'The Lion King'-prequel vindt zijn hoofdrolspelers

'The Lion King'-prequel vindt zijn hoofdrolspelers

Wanneer de film in de bioscoop draait is nog niet bekend.

Disney werkt druk aan een prequel op The Lion King uit 2019. Deze opvolger zal de oorsprong van Mufasa laten zien en heeft nu zijn hoofdrolspelers gevonden.

Acteur Kelvin Harrison Jr. is gecast als een jonge Mufasa. Verder zal Aaron Pierre de stem inspreken van Taka, de leeuw die je vermoedelijk kent onder de naam Scar. Het is niet bekend wie er verder stemmen inspreken in de film.

Een Lion King-prequel
De Lion King-prequel wordt geregisseerd door Oscarwinnaar Barry Jenkins. Hij baseert zich op een scenario van Jeff Nathanson. Verder verzorgt Oscarwinnaar Hans Zimmer de muziek van de film.

Net als het vorige deel, dat door Jon Favreau werd geregisseerd, zal er gebruik gemaakt worden van de animatietechnologie die onze titelhelden een realistisch uiterlijk moet geven. Gezien het commentaar op de techniek in de film uit 2019 is het ook goed mogelijk dat men een paar aanpassingen doet in de manier waarop de leeuwen praten en emoties tonen.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe Lion King-film te zien zal zijn. De productie is al enige tijd aan de gang, dus de kans lijkt groot dat we voor het eind van dit jaar op z'n minst een indicatie hebben.

NieuwsFilm

meest populair