Netflix maakt vaart met 'The Old Guard 2'

Netflix maakt vaart met 'The Old Guard 2'

De soort superheldenfilm keert binnenkort terug.

In 2020 was The Old Guard een succes voor Netflix. De actiefilm kreeg veel aandacht en zou heel vaak bekeken zijn. Er verschenen al snel berichten over een vervolg en nu heeft Netflix onthult welke regisseur het tweede deel vanachter de camera mag optuigen.

Via Deadline wordt duidelijk dat regisseur Victoria Mahoney aan de slag gaat met The Old Guard 2. Het eerste deel werd nog geregisseerd door Gina Prince-Bythewood.

"Ik hou van The Old Guard en het verhaal en de personages. Het was spannend om het genre te ontwrichten," aldus Prince-Bythewood. "Ik heb besloten het vervolg niet te regisseren, maar aan te blijven als producent. Ik laat de franchise in goede handen achter terwijl mijn vriendin Vic Mahoney dit volgende hoofdstuk op zich neemt."

Grote namen keren ook terug
De bekende gezichten uit de eerste film luisteren naar de namen Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Veronica Ngo en Chiwetel Ejiofor.

In de eerste film ontmoeten we een groep onsterfelijke strijders. Ze beschermen de sterfelijke aardlingen en krijgen te maken met een groep mensen die hun krachten willen hebben. De film eindigde met een enorme hint naar een volgende film. Check die hint hieronder nogmaals.



NieuwsFilm

meest populair