'The Batman' heeft een permanent woedende Bruce Wayne

'The Batman' heeft een permanent woedende Bruce Wayne

Robert Pattinson vertelt over The Batman.

Tijdens de CinemaCon liet Warner Bros. nieuwe beelden van The Batman zien. Die nieuwe beelden onthulden het een en ander van de film van regisseur Matt Reeves, maar het waren met name de citaten die interessant voor ons zijn.

In The Batman is acteur Robert Pattinson als een vrij duistere versie van Bruce Wayne te zien. We zien hem in zijn vroege jaren, waarin The Riddler zijn grootste tegenstander is. Ook is er Catwoman en de Penguin waar hij mee te maken krijgt.

Nieuwe citaten
De featurette die vertoond werd, toont onder meer nieuwe beelden. Zo loopt Bruce Wayne door een chaotisch Gotham, tegen duistere muziek. Pattinson zegt dat Batman "om de een of andere reden altijd een van de grootste personages van de twintigste eeuw" is geweest.

Maar we krijgen een "radicaal andere" versie van de held, in wat volgens regisseur Reeves een "emotionele Batman-film" wordt. Het is geen oorsprongsverhaal, maar wel een film met een nieuwe Batman, die we niet zo goed kennen.

"Hij werkt nog aan zijn woede. Elk gevecht lijkt heel persoonlijk," illustreert Pattinson. Duidelijk is ook dat Reeves "niet kan wachten tot jullie The Batman volgend jaar in de bioscoop kunnen zien."

NieuwsFilm

meest populair