Nieuwe 'Costa!'-film: Katja Schuurman waakt over puber Abbey Hoes

Nieuwe 'Costa!'-film: Katja Schuurman waakt over puber Abbey Hoes

In 2001 verscheen de eerste film en toen was Katja ook al te zien.

Toen de Nederlandse feest-romkom Costa! van de Nederlandse romkom-specialist Johan Nijenhuis in 2001 verscheen was het gelijk een monsterhit. Nu komt er een vervolg.

En in dat vervolg zal Katja Schuurman, ondertussen 46 jaar, terugkeren. Ze speelt opnieuw het personage Frida. Zij is inmiddels moeder van Anna (Abbey Hoes) die in de nieuwe film samen met haar vriendin Bibi (Stephanie van Eer) naar Spanje vliegt. Daar willen ze dan eindelijk de club Costa zien waar Anna's moeder vroeger als propper werkte.

Maar Costa is Costa niet meer en Anne en Bibi gaan er alles aan doen om van de club weer de gaafste van Salou te maken. Uiteraard moeten er ook nieuwe liefdes ontstaan aan de Costa del Sol en wordt er ook vast voldoende gezwommen in de Bacardi Lemon.

Er zijn ook rollen voor Tina de Bruin, Roeland Fernhout, Soy Kroon, Lisa Zweerman, Oscar Aerts, Sinan Eroglu, Ella June Henrard en Zoey Ivory van der Koelen.

Costa! uit 2001 te zien op Netflix
De film van Nijenhuis zat bomvol grote namen en wist bij een budget van $2,2 miljoen zo'n $4,2 miljoen op te halen aan de Nederlandse box office. Overigens was er eerder een vervolg, al was dat een televisieserie met vier seizoenen.

Heb je zin om Costa! dan eindelijk een keer te gaan kijken, of te herkijken, dan vind je deze gewoon hier op Netflix. Een clip uit de film vind je hieronder.



NieuwsFilm

meest populair