Tom Hardy niet furieus over Mad Max-loze 'Furiosa'

Tom Hardy niet furieus over Mad Max-loze 'Furiosa'

De pre-productie van de Mad Max: Fury Road-prequel is volop in gang.

Tom Hardy nam de rol van Mad Max over van Mel Gibson in Mad Max: Fury Road uit 2015, maar moest de hoofdrol in de film delen met Charlize Therons nieuwe personage Furiosa.

Nu regisseur George Miller volop in de pre-productie fase zit van Furiosa, een prequel die het achtergrondverhaal van het personage zal vertellen, is er geen logische plaats voor zowel Hardy als Theron. In plaats daarvan wordt de film aangevoerd door Anya Taylor-Joy (als de jongere Furiosa), Chris Hemsworth en Yahya Abdul-Mateen II.

Van Max naar Furiosa
Het lijkt er voorlopig ook niet op dat we in de nabije toekomst een nieuw avontuur over Max zullen zien. Hardy liet tijdens een uitgebreid interview met Esquire over Venom: Let There Be Carnage weten dat hij met dit alles helemaal geen moeite heeft en het als een logische progressie ziet:

"UIteindelijk was dat Furiosa's film. En dat was geweldig. Fury Road. Furiosa. Het zat in de titel. Als je het nu bekijkt, werd het stokje in die film overgegeven van Mad Max aan Furiosa. En daar zijn ze nu mee bezig: Furiosa. Het was een goed overwogen overgang van personages. Miller heeft nog steeds Mad Max, maar hij kan nu verhalen maken over beide personages. En dat is gewoon heel erg cool.

De opnames van Furiosa moeten binnenkort beginnen in een Fox Studios-locatie in de buurt van Sydney. De film moet in juli 2023 de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair