De makers van James Bond over de opvolger van Daniel Craig als 007

De makers van James Bond over de opvolger van Daniel Craig als 007

Die is echt nog niet gekozen.

Na meerdere vertragingen als gevolg van de pandemie, komt No Time to Die in oktober dan eindelijk uit in de bioscoop. Het moet het afscheid zijn van Daniel Craigs 007.

Wie daarna de rol gaat spelen is nog altijd onbekend. Toch heeft zo'n beetje iedereen een mening over de opvolger. De producenten van de film doen alsof ze nog van niets weten.

Geen idee over de opvolger
Producent Barbara Broccoli is al jaren betrokken bij de Bond-franchise. Zij sprak over onder meer de kans dat er een serie komt (nihil) en over de opvolger van Craig.

"Het is moeilijk te denken over de toekomst tot deze film zijn moment heeft gehad. Ik denk dat we dit vooral wilden vieren en Daniel willen eren, en als het stof neergedaald is gaan we kijken naar het landschap en eens uitzoeken wat de toekomst ons brengt. Hoewel ik denk dat we de afgelopen achttien maanden ook geleerd hebben dat je nooit weet wat de toekomst brengt. Dus we zullen er goed over na moeten denken."

De producenten van de film hebben mogelijk dus weinig haast met het vinden van een opvolger. Producent Michael G. Wilson, die net als Broccoli al jaren betrokken is, stelt dat ze allemaal nog in de "ontkenning" zitten als het aankomt op het vertrek van Craig.

Dat er een opvolger komt is natuurlijk zeker.

NieuwsFilm

meest populair