Spectaculair: 'Mission: Impossible 7' rijdt enorme trein het ravijn in!

Spectaculair: 'Mission: Impossible 7' rijdt enorme trein het ravijn in!

Enorme stunt uit Mission: Impossible 7 al vastgelegd.

Nog altijd vinden er opnames plaats voor Mission Impossible 7, een productie die al heel wat keren stil is gelegd door de coronaproblemen. Nu is er wel een heel opvallende stunt vastgelegd.

Via Twitter verschijnen er namelijk flink wat beelden van een stunt met een stoomtrein die vanaf een rails een ravijn in wordt gereden. En dat ziet er behoorlijk spectaculair uit! De scène lijkt aan te sluiten op eerdere opnames op een trein.

Enorme treincrash op set M:I 7
Het zou zomaar kunnen dat ook Mission: Impossible 8 wordt opgenomen, aangezien eerder werd gemeld (en later weer werd ontkend) dat deel zeven en acht back-to-back opgenomen zouden worden.

Je kunt heel wat van de beelden, opgenomen door paparazzi of voorbijgangers, terugvinden op Twitter. Check bijvoorbeeld de video waarin je de train naar beneden ziet donderen, of de foto van de trein die naar beneden stort. Hier nog een tweede video.

De film(s) van regisseur Christopher McQuarrie (Fallout, Rogue Nation) en uiteraard weer met Tom Cruise als Ethan Hunt moet op 27 mei 2022 in de bioscoop verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair