Kevin Feige sluit cross-over van Marvel met DC niet uit

Kevin Feige sluit cross-over van Marvel met DC niet uit

Zou jij een films als The Avengers vs. Justice League willen.

Marvel Studios is in slechts tien jaar tijd uitgegroeid tot dé box office-expert. Dit kan niet gezegd worden over DC Films. Het DC Extended Universe blijft sukkelen, waar het Marvel Cinematic Universe juist blijft uitdijen.

In de comics zijn de helden van Marvel en DC elkaar wel eens tegen gekomen. Of dit op het witte doek gaat gebeuren, is maar de vraag. Toch wil Marvel Studios-baas Kevin Feige niets bij voorbaat uitsluiten. En wie weet is The Suicide Squad en Guardians of the Galaxy Vol. 3-kopman James Gunn wel de sleutel.

Een crossover tussen DC en Marvel?
"Nou, kijk, mijn standaard antwoord op dat soort vragen is 'zeg nooit nooit'. Ik had nooit gedacht dat we zo ver zouden komen. James heeft dat niet ter sprake gebracht," zei Feige tegenover ComicBook.com.

"James is nu druk met Guardians of the Galaxy Vol. 3, waarvan de opnames voor het einde van dit jaar zullen beginnen. Nadat hij het spectaculaire The Suicide Squad heeft voltooid, is hij goed bezig met de voorbereiding van Guardians 3," sluit Feige af.

De overnamewoede in de entertainmentindustrie zou zomaar tot verrassende zaken kunnen leiden mochten de rechten van Marvel en DC bij een partij komen te liggen. Een film als The Avengers vs. Justice League zou uiteraard een knaller kunnen opleveren.

NieuwsFilm

meest populair