Als je je zorgen maakt over de releasedatum van 'No Time to Die', hebben we goed nieuws voor je

Als je je zorgen maakt over de releasedatum van 'No Time to Die', hebben we goed nieuws voor je

De wereldpremière gaat door en daarmee komt James Bond er nu echt.

De volgende James Bond-film, No Time to Die, is een van de vele films die meermaals uitgesteld werd in de pandemie. Begin dit jaar werd onthuld dat de film in oktober in de bioscoop moet draaien.

Veel Bond-fans vroegen zich af of men wel bij die releasedatum zou blijven. Een TV-spot van eind vorige maand bevestigde in elk geval dat de film exclusief in de bioscoop te zien zou zijn. En die spot liet zien dat de film in oktober uit zou moeten komen. Ook nu is er nieuws dat goed is.

De wereldpremière
Op het officiële Twitter-account van James Bond valt bericht te vinden waaruit blijkt dat de film op dinsdag 28 september zijn wereldpremière beleeft in de Royal Albert Hall in Londen. Daarmee lijkt de releasedatum wel zeker:



"Dit is groter dan ons allemaal," aldus Daniel Craig over de release. "We willen dat de film overal ter wereld tegelijk uitkomt." En daar hoopt men nu dus een datum voor te hebben.

No Time to Die laat zien dat James Bond niet meer in actieve dienst is. Maar de rust wordt verstoord als Felix Leiter, een oude vriend van de CIA, langskomt en om hulp vraagt. Bond komt op het spoor van een mysterieuze schurk die bewapend is met gevaarlijke nieuwe technologie.

NieuwsFilm

meest populair