Krijgt James Bond een serie op Prime Video? De producenten geven antwoord

Krijgt James Bond een serie op Prime Video? De producenten geven antwoord

Hoopte je op een 007-serie?

Hoewel er steeds meer opgeroepen wordt tot een digitale release van No Time to Die, hebben de producenten de knoop doorgehakt. De film moet exclusief in de bioscoop te zien zijn en zal in oktober gelanceerd worden.

Maar in de tijd dat de film uitgesteld en uitgesteld werd, is de franchise een grote verandering ondergaan. Amazon heeft de rechten namelijk in handen nu het MGM voor 8,45 miljard dollar gekocht heeft.

Het merk uitbreiden?
Gespeculeerd wordt dat Amazon Studios het merk enorm wil uitbreiden. Bijvoorbeeld door een serie, een beetje zoals men nu werkt aan meerdere Lord of the Rings-series. Maar als het aan producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson ligt, gaat dat niet gebeuren.

Voor de release van No Time to Die, sprak het tweetal - dat al jaren betrokken is bij de franchise en een grote mate van creatieve betrokkenheid heeft, over de mogelijkheid van een serie. Wat Broccoli betreft is dat niet mogelijk.

"Wij maken films. We maken films voor de bioscoop en dat is echt wat we doen."' Waarop Wilson toevoegde: "We hebben die roep de afgelopen zestig jaar weerstaan."

Dat is ook wat de twee al lieten weten na de overname door Amazon; toen schreven ze dat EON Productions "toegewijd blijft aan het maken van James Bond-films voor het wereldwijde bioscooppubliek."

NieuwsFilm

meest populair