Is het verder uitstellen van Bond 25 'No Time to Die' onmogelijk?

Is het verder uitstellen van Bond 25 'No Time to Die' onmogelijk?

Bond 25 was de eerste grote film die werd uitgesteld door corona.

Al anderhalf wachten de fans op de release van de 25e James Bond-film. Deze heet uiteraard No Time to Die en staat op dit moment gepland voor eind september dit jaar. Nu lijkt dat moment definitief, want verder uitstel zou onmogelijk zijn.

Oorspronkelijk moest No Time to Die in april 2020 verschijnen. Door corona werd de film een aantal keer verplaatst. Nu komt The Hollywood Reporter met het bericht dat filmstudio MGM onvoldoende financiële mogelijkheden heeft om de film nog een keer te vertragen.

No Time to Die moet echt verschijnen
De definitieve overname van MGM door Amazon laat nog wel even op zich wachten en een eenmalige deal met bijvoorbeeld Apple TV+ en Netflix is definitief van de baan. Verder uitstel zou MGM verder in de schulden steken, mede doordat de aangepaste marketingcampagne opnieuw flink wat miljoenen vraagt.

Het is sowieso de vraag of de Bond-film van Cary Fukunaga met alleen al een productiebudget van 250 miljoen dollar nog winst kan maken. Er verschenen al berichten dat No Time to Die een wereldwijde omzet van 900 miljoen dollar zou moeten laten zien om uit de kosten te kunnen komen.

Leuk zijn de berichten allemaal niet en het is te hopen dat de wereld snel weer een beetje normaal kan gaan doen zodat de peperdure en goed bezochte bioscoopfilms ook weer goede cijfers kunnen laten zien.

NieuwsFilm

meest populair