Poster 'Eternals' met de tien 7.000 jaar oude Marvel-helden

Poster 'Eternals' met de tien 7.000 jaar oude Marvel-helden

Over 2,5 maand in de bioscoop, als het goed is.

Over zo'n twee weken dan krijgen we de nieuwe Marvel Cinematic Universe-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in de bioscoop te zien en daarna is het zo'n twee maanden wachten op alweer de volgende film: Eternals.

Die film zal zich niet focussen op één hoofdfiguur, maar op een hele reeks. Dit zijn uiteraard de Eternals. De trailer van gisteren gaf enorm veel prijs over wat je kunt verwachten en de bijhorende poster zet de 7.000 jaar oude superhelden nog eens bij elkaar.

Nieuwe poster Eternals
Op onderstaande poster zie je op de achtergrond links, van links naar rechts Lauren Ridloff als de supersnelle en dove Makkari, Kumail Nanjiani als Kingo met kosmische krachten, Barry Keoghan als de afstandelijke Druig, Lia McHugh als eeuwig jonge Sprite en Don Lee als de krachtige Gilgamesh.

Meer op de voorgrond staan van links naar rechts Angelina Jolie als krijger Thena, Brian Tyree Henry als slimme uitvinder Phalstos, Salma Hayek als Eternals-leider Ajak, Richard Madden als de krachtigste Eternal Ikaris en Gemma Chan als Sersi.

Bekijk de afbeelding
En check hieronder nogmaals de gave trailer voor Eternals, te zien vanaf 4 november dit jaar. Mogelijk ook op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair