'Secret Wars' lijkt de vijfde Avengers-film te worden

'Secret Wars' lijkt de vijfde Avengers-film te worden

De comicschrijver Jim Shooter weet waarom.

Na The Avengers uit 2012, Avengers: Age of Ultron uit 2015 en de tweeluik Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame uit 2018 en 2019 werkt Marvel Studios nu aan een reeks films die ongetwijfeld moeten uitmonden in een nieuwe grote Avengers-film.

Waar al volledig duidelijk is dat Marvel Studios mikt op een Young Avengers-film of serie, zou de studio zich ook kunnen richten op een team-upfilm met de meer volwassen personages. Dit zou zomaar Secret Wars kunnen zijn.

Secret Wars de klapper van Phase 4 of 5?
Comic-schrijver Jim Shooter werd tijdens het Megacon-event gevraagd of hij denkt dat zijn Secret Wars richting het witte doek gaat. "Iemand van Marvel belde me. Hij was geen redacteur, maar een manager. Het wat een beetje vreemd. Hij vroeg me of ik een roman over Secret Wars wilde schrijven," legde Shooter uit.

Ook gaf Shooter aan dat hij daarvoor 10.000 dollar zou krijgen en dat de rechten van het verhaal dan wel in handen zouden komen van Marvel. Hij weigerde en later vroeg hij aan David Bogart, hoofd Publishing bij Marvel Entertainment of ze een film gaan maken over Secret Wars.

"Dit betekent dat je een film aan het maken bent, toch?" vroeg Shooter aan Bogart, waarop de laatste het volgende zou hebben beantwoord: "Dat mag ik je niet vertellen." De reactie van Shooter was: "Nou, ik denk dat je dat net heb gedaan."

Overigens is van Anthony en Joe Russo bekend dat zij graag terugkeren naar het Marvel Cinematic Universe om Secret Wars naar het witte doek te brengen.

NieuwsFilm

meest populair