Check hier de nieuwe trailer van Marvel-film 'Eternals' met de Deviants, Celestials, Kit Harington en meer!

Check hier de nieuwe trailer van Marvel-film 'Eternals' met de Deviants, Celestials, Kit Harington en meer!

Eternals wordt een heel unieke Marvel-film.

Marvel Studios heeft zojuist de eerste volledige trailer voor Eternals vrijgegeven. Fans krijgen daarmee de beste blik tot nu toe op het gloednieuwe team superhelden in het Marvel Cinematic Universe.

De bijna drie minuten durende video is toch behoorlijk anders dan de eerste trailer. We leren meer over de motivatie van de Eternals om weer naar buiten te keren: een fenomeen dat 'the emergence' heet. Wat er dan precies opkomt is niet helemaal duidelijk uit de trailer, maar zeker is dat de tijd dringt, ze hebben maar zeven dagen.

De Eternals
De trailer laat onder meer de eerste echte Deviants zien. De Eternals moesten de mensheid tegen hen beschermen, en mochten zich ook alleen met de mensheid bemoeien als er Deviants betrokken waren. Naast dit soort zaken, zien we in de trailer ook de eerste blik op Kit Haringtons personage en komt er een blik op een van de Celestials voorbij.

Duidelijk is dat het een Marvel-film wordt zoals je die waarschijnlijk niet eerder gezien hebt. Marvel hintte daar ook al vaker naar: Eternals moet een van de meest unieke films in de franchise tot nu toe worden.

Eternals moet maar liefst tien nieuwe superhelden introduceren in het Marvel Cinematic Universe. Allen zijn ze deel van het oeroude ras van de Eternals. In november in de bioscoop; check hieronder de trailer!



NieuwsFilm

meest populair