Waarom mogen de kinderen van Jason Momoa niet naar zijn films kijken?

Waarom mogen de kinderen van Jason Momoa niet naar zijn films kijken?

Zijn oudere werken zijn te grof.

Jason Momoa liet tijdens een recent interview weten dat zijn kinderen bepaalde films en series niet mogen kijken. Hier hoort ook Baywatch bij.

De geliefde acteur grapte dat hij liever doet alsof bepaalde dingen in zijn carrière 'nooit zijn gebeurd'. Momoa liet weten dat zijn kinderen, Lola (14) en Nakoa-Wold (12) zeker films van hem mogen zien, zoals zijn recentere werken als Sweet Girl en Dune, maar zeker geen Baywatch.

Reactie
Zo zegt hij: ''Ze gaan veel dingen zien die papa heeft gemaakt, maar eerdere dingen in mijn carrière laat ik eerlijk gezegd liever niet zien. De nieuwe films mogen ze allemaal zien, maar bepaalde oudere projecten hou ik nog even 'verbogen'''.

Toen Momoa werd gevraagd wat hij dan nog liever achter de rug wil houden, zei hij het volgende: ''Baywatch. Ik was te zien als Jason Ioane tussen 1999 en 2001, maar hierin komt het B-woord voor. Dat gebruiken wij thuis niet, dus dan verbergen we het gewoon. Gewoon doen alsof het nooit gebeurd is!''

Andere serie
Ondanks het feit de presentator erop aandrong dat Momoa de serie juist wel zou moeten laten zien, aangezien zo'n show 'gevierd' moet worden, veranderde de acteur niet van mening. Sterker nog, hij voegde andere bekende werken toe aan het 'niet te kijken'-lijstje voor zijn kinderen.

Zo ook Game of Thrones: ''Dat gaan ze niet niet, ook al is het fantastisch! Weet je, er zijn gewoon bepaalde dingen die ze niet mogen zien... Ook Conan The Barbarian. Maar nu zit ik in mijn superhelden-fase, dus dat mag allemaal wel!''

NieuwsFilm

meest populair