Wes Anderson strikt weer twee bekende namen voor zijn volgende film

Wes Anderson strikt weer twee bekende namen voor zijn volgende film

Wordt het weer een ongelofelijke cast à la 'The French Dispatch'?

Wes Anderson zit niet bepaald stil. De regisseur heeft net goed en wel The French Dispatch af maar is nu alweer druk bezig met een nieuw project, waar hij nu weer twee acteurs voor heeft weten te strikken.

The French Dispatch heeft een ongelofelijke cast, maar ook voor zijn nieuwe film heeft Anderson al heel wat grote namen weten te vinden. Zo hebben Margot Robbie, Tilda Swinton, Adrien Brody, Bill Murray en Tom Hanks al voor het project getekend. Maar daar blijft het niet bij.

Meer bekende gezichten
Rupert Friend en Jason Schwartzman hebben nu ook rollen weten te bemachtigen voor de nieuwe film van Anderson. Heel erg gek is dit niet. De regisseur werkt graag samen met oude bekenden en dat zijn de acteurs zeker.

Friend zal namelijk te zien zijn in The French Dispatch, terwijl Schwartman al eerder samenwerkte met Anderson aan Rushmore, The Darjeeling Limited en The Grand Budapest Hotel.

Al snel
Over enkele dagen beginnen de opnames van de film al. Normaal gesproken zullen deze ook niet zo heel lang duren, aangezien eerder werd gemeld dat Anderson en co. eind september klaar zullen zijn. Waar het verhaal om gaat is vooralsnog onbekend.

NieuwsFilm

meest populair