Cameron Diaz laat zich nogmaals uit over het einde van haar acteer-carrière

Cameron Diaz laat zich nogmaals uit over het einde van haar acteer-carrière

De ex-actrice zit nu veel lekkerder in haar vel.

Het is alweer een tijdje geleden dat we Cameron Diaz voor het laatst in een film zagen. Ondanks het feit dat de actrice begin jaren 2000 erg populair was en de rollen voor het oprapen had, besloot ze in 2014 een punt achter haar carrière te zetten. Hier blikt ze nu wederom op terug.

De actrice werd voor het eerst aan het publiek voorgesteld in The Mask in 1994, toen ze tegenover Jim Carrey was te zien. In de jaren die volgden was ze in andere succesvolle films te zien zoals There's Something About Mary en Any Given Sunday. Begin 2000 werd ze echter wereldberoemd, dankzij haar aandeel in de Martin Scorsese film Gangs of New York en franchises Charlie's Angels en Shrek.

Niet meer
Diaz laat dan ook weten acteren nog steeds geweldig te vinden, maar dat ze gewoon meer tijd voor zichzelf wilde hebben: ''Ik heb het altijd leuk gevonden. Ik hou echt van acteren. Ik prijs mezelf dan ook echt gelukkig, want ik heb 20 jaar mogen werken met mensen die het allerbeste met mij voorhadden''.

''Maar ik wilde toch een ander leven gaan leiden, waarover ik zelf meer invloed had en iets wat ikzelf kon beheersen. Wat ik vandaag de dag doe kies ik geheel zelf voor en ik kan het allemaal alleen aan''.

Ooit nog?
Vorig jaar liet Diaz nog weten dat ze nu eindelijk rust heeft, aangezien ze voor zichzelf kan zorgen. Niet alleen wil de ex-actrice namelijk meer tijd doorbrengen met haar familie, maar vind ze het ook fijn dat ze niet meer volop in de spotlights staat.

Veel acteurs lijken echter met pensioen te gaan, om dan enkele jaren laten een comeback te maken, maar de kans lijkt toch tamelijk klein dat Diaz nog eens zal acteren. Diaz is namelijk haar eigen wijnbedrijf begonnen en is ook bezig met het schrijven van meerdere boeken.

NieuwsFilm

meest populair