Prime Video voegde 8 nieuwe films toe deze week

Prime Video voegde 8 nieuwe films toe deze week

Het was weer een lekker weekje.

Elke week zetten we alle nieuwe toevoegingen aan de verschillende streamingdiensten voor je op een rij. Vandaag kijken we zoals elke zondag naar Amazon Prime Video.

Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Masayuki, Kazuya Tsurumaki, Hideaki Anno | Cast: Megumi Ogata, Megumi Hayashibara, Kotono Mitsuishi, Yuriko Yamaguchi
Het plot volgt voor een groot deel de eerste 6 afleveringen van de originele Evangelion serie. Shinji Ikari komt aan in Tokyo-3. Hij komt midden in een gevecht tussen de U.N. Army en de Fourth Angel (Thrid in de originele serie). Zijn vader Gendo, Surpreme Commander van NERV, wil dat hij Evangelion Unit-01 gaat besturen omdat de originele piloot te erg gewond is na zijn gevecht.

Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hideaki Anno, Masayuki | Cast: Megumi Hayashibara, Maaya Sakamoto, Kôichi Yamadera, Megumi Ogata
De film gaat verder waar Evangelion 1.0 stopte: de paramilitaire organisatie NERV verdedigt de wereld tegen de terugkeer van de Angels, maar de voortdurende oorlog begint zijn tol te heffen. Shinji Ikari's relatief plezierige leventje krijgt een wending als een nieuwe groep Evangelion pilots, waarbij de roodharige Asuka Langley Shikinami, hem en Rei Ayanami komen bijstaan. Misato Katsuragi heeft ondertussen te kampen met oude vlam Ryoji Kaji, die aan NERV is toegevoegd met een speciale missie. Vanwege hun verschillende agenda ontstaan ook spanningen tussen NERV Commander Gendo Ikari en de mysterieuze organisatie SEELE.

Evangelion: 3.0 You Can (Not) Redo (2012)
Bekijk de afbeeldingCast: Megumi Ogata, Megumi Hayashibara, Yûko Miyamura, Maaya Sakamoto
Na de Tweede Inslag valt de Vierde Engel Tokyo III aan en het lot van de mensheid wordt overgelaten aan NERV. Shinji Ikari moet EVA-01 besturen. Hij en Rei Ayanami, de piloot van EVA-00, moeten vechten, maar EVA-01 is beschadigd door de Zesde Engel. Misato Katsuragi wil alle elektriciteit van Japan concentreren in het wapen van EVA-01 om de Engel te verslaan.

Evangelion: 3.0+1.01 Thrice Upon a Time (2021)
Bekijk de afbeeldingCast: Megumi Hayashibara, Megumi Ogata, Yûko Miyamura, Akira Ishida
De 4e en laatste aflevering van Rebuild of Evangelion. Misato arriveert met haar anti-NERVe-groep Wille in Parijs, dat rood is door toedoen van core-ization. Het vlaggenschip Wunder landt op de toren. Ze hebben maar 720 seconden om de stad te herstellen. Als een horde NERV Eva's verschijnt, moet Mari's verbeterde Eva Unit 8 in actie komen. In de tussentijd dwalen Shinji, Asuka en Rei door Japan.

Ruben Brandt, Collector (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Milorad Krstic | Cast: Iván Kamarás, Gabriella Hámori, Zalán Makranczi, Csaba Márton
Ruben Brandt (een samenvoeging van Rubens en Rembrandt) is een psychotherapeut gespecialiseerd in het behandelen van kunstdieven. Zelf wordt hij geteisterd door nachtmerries waarin de personages uit beroemde schilderijen hem aanvallen en achtervolgen. Als therapeutische noodgreep besluit hij om deze 13 meesterwerken te stelen in de hoop op genezing.

All My Life (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Meyers | Cast: Jessica Rothe, Harry Shum Jr., Marielle Scott, Ever Carradine
Jenn Carter (Jessica Rothe, Happy Death Day films) en Sol Chau (Harry Shum Jr., Crazy Rich Asians) zijn een charmant en levenslustig paar dat net verloofd is. Alles lijkt ze mee te zitten totdat Sol de diagnose krijgt dat hij leverkanker heeft en in de terminale fase zit. Hun toekomstdromen en plannen om in de zomer te trouwen vallen in duigen. In een race tegen de klok zetten hun familie en vrienden een crowdfundingsactie op om in twee weken tijd een bruiloft te organiseren. Tot hun verrassing krijgen ze hartverwarmende reacties van mensen uit de hele wereld, die met hun genereuze donaties hun steun willen betuigen. Hun band wordt hierdoor nog sterker en ze realiseren zich dat ware liefde geen grenzen kent.

Let Him Go (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Thomas Bezucha | Cast: Diane Lane, Kevin Costner, Lesley Manville, Kayli Carter
Na het overlijden van hun zoon, verlaten de gepensioneerde sheriff George Blackledge (Costner) en zijn vrouw Margaret (Lane) hun ranch in Montana en reizen ze naar North Dakota om hun kleinzoon te redden. Hij is in handen gekomen van de gevaarlijke familie van de nieuwe man van hun schoondochter, met aan het hoofd Blanche Weboy (Manville). Ze komen er al snel achter dat de familie Weboy de jongen niet zomaar laat gaan.

Meet Me in Venice (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Eddy Terstall | Cast: Meral Polat, Lidija Stevanovic, Goran Radakovic, Riquel Gilliard
Liza is een jonge vrouw die naar VenetiË reist om haar Italiaanse vader Mauro te ontmoeten. Mauro heeft Liza niet meer gezien, sinds zij drie jaar oud was, toen hij en Liza's moeder besloten te scheiden. Hij heeft de wereld als muzikant rondgereisd, en hoopt zijn biologische dochter tijdens zijn korte vakantie te leren kennen.

NieuwsFilm

meest populair