Quentin Tarantino's moeder over de jarenlange vete met haar zoon

Quentin Tarantino's moeder over de jarenlange vete met haar zoon

Het verhaal wordt erg opgeblazen door de media.

Recentelijk liet Quentin Tarantino nog weten dat zijn moeder nooit een cent van hem had gekregen en zal krijgen. Nu reageert de moeder, Connie Zastoupil, zelf.

Tarantino, o.a. bekend van Pulp Fiction en Once Upon a Time in Hollywood, zei onlangs in een podcast dat hij ooit uitgescholden werd en een preek kreeg van zijn moeder toen zij erachter kwam dat hij scenario's schreef op school. Vervolgens zwoer de regisseur dat hij haar nooit een cent zou geven als hij een succesvolle scenarist werd.

Reactie
Natuurlijk ging de reactie viraal, dus Zastoupil heeft er nu zelf op gereageerd: "Ik steun mijn zoon. Ik ben trots op hem en hou enorm van hem. We zijn een groeiend gezin. Het was heel leuk om te dansen op zijn huwelijk en te horen dat mijn kleinzoon Leo geboren was."

Zastoupil voegt eraan toe dat uitspraken in podcasts en interviews gemakkelijk uit hun context worden gerukt en dan worden opgeblazen: "Ik wil helemaal niets met die sensationele mediagekte te maken hebben."

Quentin Tarantino heeft het op dit moment niet erg druk. De regisseur zal nog maar één film maken. Daarna vindt hij het wel welletjes geweest en zal hij zich gaan bezighouden met andere dingen.

NieuwsFilm

meest populair