Shia LaBeouf maakt comeback in nieuwe Abel Ferrara film

Shia LaBeouf maakt comeback in nieuwe Abel Ferrara film

Willem Dafoe is hoogstwaarschijnlijk ook van de partij.

Acteurs moeten vandaag de dag goed oppassen. Sinds de #MeToo-beweging is er in Hollywood een grote schoonmaak bezig. Sommige acteurs zijn al volledig 'verdwenen', terwijl andere grote namen zoals Armie Hammer, Johnny Depp en nu ook Joel Kinnaman zich in heet water bevinden. Shia LaBeouf hoort ook thuis in dat rijtje. Maar er is nu weer wat goed nieuws voor de acteur.

LaBeouf, voornamelijk bekend van The Transformers-franchise, kwam wel vaker op merkwaardige wijze in het nieuws, maar de grootste klap voor de acteur kwam toen zijn ex-vriendin, FKA Twigs, hem beschuldigde van fysiek en mentaal misbruik.

Gevolgen
Hier bleef het echter niet bij. De beroemde zangers Shia deelde eveneens een soortgelijk verhaal over LaBoeuf. Als gevolg hiervan liet hij begin dit jaar weten een acteerpauze in te lassen om wat tijd voor zichzelf te nemen. Nu keert hij echter terug.

De acteur maakt namelijk een comeback in de nieuwe film van Abel Ferrara, o.a. bekend van Bad Lieutenant. De regisseur liet weten dat LaBeouf heeft getekend voor de hoofdrol in zijn biopic, die gaat over de Italiaanse heilige Padre Pio.

Wat te verwachten
LaBeouf zal hoogstwaarschijnlijk dus de monnik spelen, die bekend stond om zijn stigmata en letsels op exact dezelfde plekken als Jezus.

Zo zegt Ferrara: ''Het verhaal speelt zich af in Italië na de Tweede Wereldoorlog, wat een heftige politieke periode was in de wereldgeschiedenis''. Willem Dafoe, met wie de regisseur recentelijk nog samenwerkte aan Siberia, zal normaal gesproken ook in de film te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair