Tom Hardy dringt absoluut aan op derde 'Venom'-film met Spider-Man

Tom Hardy dringt absoluut aan op derde 'Venom'-film met Spider-Man

Maar dat heeft nogal wat voeten in de aarde.

Tom Hardy hoopt na Venom: Let There Be Carnage een Marvel-film te kunnen maken met Spider-Man. De acteur, die actief betrokken is bij de franchise, zet zich daar achter de schermen volop voor in.

Hoewel Venom: Let There Be Carnage pas in september in de bioscoop verschijnt, is Tom Hardy nu al in zijn hoofd bezig met plannen voor een eventuele derde film. "Daar kun je niet snel genoeg mee beginnen," benadrukt hij in een interview met Esquire.

Heeft Sony een derde Venom-film dan al officieel in productie genomen? Nee, blijkt het antwoord. Hardy daarover: "De studio geeft pas groen licht aan een derde film als de tweede succesvol genoeg is, maar gelukkig is men erg tevreden over wat we hebben afgeleverd."

Hoe kijkt Hardy eigenlijk aan tegen een film met Venom én Spider-Man? "Ik zou tekortschieten als ik niet op zijn minst zou proberen daarop aan te sturen," zegt hij daarover. "Ik zou echt mijn werk niet goed doen als ik niet openstond voor zo'n kans".

Toch moet Hardy benadrukken dat hij persoonlijk weinig invloed hierop heeft, omdat Sony Spider-Man via een speciale deal heeft 'uitgeleend' aan Marvel. "Zoiets is duidelijk een enorme opgave die ik niet in mijn eentje voor elkaar ga krijgen. Daar is echt overleg op een hoger diplomatiek niveau voor nodig," aldus de acteur.

Hij sluit af met een positieve noot: "Als beide partijen hierin interesse zouden hebben en er beide van kunnen profiteren, dan zie ik niet in waarom we dit niet mogelijk zouden kunnen maken. Ik zet me in ieder geval volop in om dit voor elkaar te krijgen."

NieuwsFilm

meest populair