Heerlijke Netflix-parodie brengt heel wat neppe films en series bij elkaar

Heerlijke Netflix-parodie brengt heel wat neppe films en series bij elkaar

Ben je klaar voor Good Will Hunting 2?

Een Netflix-parodiewebsite genaamd Nestflix laat een hele verzameling fictieve films en televisieseries zien. En daar zitten wat prachtige titels tussen.

Netflix werd in 1997 opgericht door Reed Hastings en Marc Randolph. Om te concurreren met videotheken als Blockbuster, bood Netflix de mogelijkheid om films via de post te huren. Uiteindelijk werd dat businessmodel veranderd naar een dienst waarop je films en series kan streamen.

Inspelen op de strijd
Sinds het grote succes van Netfli is de strijd losgebarsten om de abonnee en nieuwe originele content. Naast Netflix zijn er streamingdiensten als Amazon Prime Video, Hulu, HBO Max, Apple TV+ en Disney+ en hier in Nederland hebben we ook nog Videoland.

Op de website Nestflix vinden we een uitgebreide catalogus die we eigenlijk wel willen zien. Je ziet daar een hele rits fictieve films en series, allemaal gebaseerd op daadwerkelijk bestaande titels. Op de homepage staat dat je vierhonderd verhalen zal aantreffen.

Door op een thumbnail te klikken krijg je onder meer een synopsis te zien. Het mooie is dat een groot deel van het aanbod gebaseerd is op nepfilms en nepseries waarnaar gerefereerd wordt in Hollywoodproducties.

Mocht je nou benieuwd zijn geworden, surf van naar Nestflix.fun om te kijken wat er zoal in het bijzondere aanbod zit.

NieuwsFilm

meest populair