De 'Star Wars'-film van Taika Waititi wordt heel erg... Taika Waititi

De 'Star Wars'-film van Taika Waititi wordt heel erg... Taika Waititi

De regisseur maakt er echt zijn project van.

Een paar jaar geleden stond filmmaker Taika Waititi vooral bekend om zijn absurde indie-komedies, maar na zijn werk aan Thor: Ragnarok werd hij een van de meest gewilde creatievelingen in Hollywood.

Hoewel Waititi op dit moment nog druk werkt aan Marvel-film Thor: Love and Thunder, kijkt hij ook alvast vooruit. Waititi tekende namelijk bij Lucasfilm voor een Star Wars-film en dat project blijkt best lekker te vorderen.

Het verhaal is er
Waititi weet nu al welke richting hij met het project op wil. Hij schrijft samen met Krysty Wilson-Cairns een scenario en hint ernaar dat we zijn eigen unieke perspectief te zien zullen krijgen. Dat wordt dus wat!

"Het verkeert nog in het EXT.SPACE-stadium," grapte Waititi tegenover Wired UK over de status van het scenario. "Maar we hebben een verhaal en ik ben heel enthousiast daarover, want het voel als iets wat van mij komt."

Dat betekent dus dat we een typische Waititi-film kunnen verwachten, maar wel eentje die zich afspeelt in 'a galaxy far, far away'. "In mijn films wil ik de kijker graag het gevoel geven dat een film een bepaalde kant op gaat, om ze vervolgens te laten uitroepen: 'Verdorie, je hebt mij iets laten voelen!'"

Wat we exact van de film kunnen verwachten is dus nog niet bekend. Ook is er nog geen releasedatum.

NieuwsFilm

meest populair