Diepe problemen voor de 'Texas Chainsaw Massacre'-reboot

Diepe problemen voor de 'Texas Chainsaw Massacre'-reboot

Het gerucht gaat dat de testscreenings rampzalig verliepen.

De Texas Chainsaw Massacre-reeks is een van de meest bekende en geliefde horror-franchises. Desondanks is lang niet elke nieuwe toevoeging even goed ontvangen door de fans.

Recent ging het verhaal dat testscreenings van het nieuwste deel niet heel erg goed zijn gegaan. Sterker nog, de verhalen waren dat ze rampzalig verlopen waren en dat er nog flink aan de film gewerkt moest worden voordat deze in de bioscoop zou kunnen draaien. Maar kloppen die verhalen wel?

Helemaal niet waar
Fede Álvarez is als producent bij de nieuwe film betrokken. Hij legde uit dat de berichten over de slechte reacties tijdens testscreenings wat hem betreft onzin zijn. Ze zouden vooral op anekdotisch bewijs zijn gebaseerd.

"Er was iemand die online zei dat het niet goed ging. Ik weet niet bij welke screening hij was, maar het was geweldig," begon Álvarez. "Als je een film test, dan krijg je een score. En de score kwam net zo hoog uit als die van Don't Breathe 2, die volgens mij beter is dan de eerste. Dus dat zegt toch wel iets?"

De film is een voortzetting van het verhaal van het origineel uit de jaren zeventig en dus geen complete reboot van de franchise. Een releasedatum is er nog niet, maar daar hoeven we volgens Álvarez niet lang op te wachten: "Dat nieuws heb ik binnenkort voor jullie."

NieuwsFilm

meest populair