'Eternals'-ster over de vrij bizarre relatie die centraal staat in de film

'Eternals'-ster over de vrij bizarre relatie die centraal staat in de film

Hoe gaat het als je duizenden jaren een relatie hebt?

Marvel-film Eternals staat op het punt een hele rits nieuwe personages te introduceren in het MCU, met een aantal A-list sterren om de cast aan te voeren. Onder de hoofdpersonen bevinden zich Richard Madden als Ikaris en Gemma Chan als Sersi.

In de film zijn die twee te zien als een koppel en Chan vergelijkt hen met "onsterfelijke zielsverwanten". Heel gemakkelijk was het niet om dat te spelen, laat ze weten.

Onsterfelijke liefde
"Over een tijdspanne van duizenden jaren, hoe speel je dan een normale relatie? Het goede is dat Richard en ik al meer dan tien jaar kennen."

Eerder had Chan al over haar personage Sersi verteld dat ze geen typische superheld is. "Ze is niet per se de beste vechter, heeft niet de meest indrukwekkende krachten. Het beste is dat ze heel empathisch is. Ze heeft een verbinding met mensen, met de wereld en de Aarde en daarin ligt haar kracht."

In de Marvel-film volgen we een heel nieuwe groep helden die de Eternals worden genoemd. Zij leven al duizenden jaren op Aarde, in het diepste geheim, tot nieuwe gebeurtenissen hen uit hun schuilplaats dwingen.

NieuwsFilm

meest populair