Sony en Disney komen mogelijk met crossover tussen Spider-Man en X-Men

Sony en Disney komen mogelijk met crossover tussen Spider-Man en X-Men

Dat zou pas wat worden.

Het gerucht gaat dat Sony Pictures en Disney beter dan ooit samenwerken. Ze zouden volgens Geekosity nu overwegen een crossover film te ontwikkelen met daarin Spider-Man en de X-Men.

Bijna kwam het 'huwelijk' tussen Sony en Disney ten einde. Sony maakte namelijk bekend dat Tom Hollands Spider-Man in z'n eentje verder zou gaan en niet meer in het Marvel Cinematic Universe zat. Er kwam uiteindelijk een nieuwe deal en nu lijkt alles mogelijk.

Hek van de dam
Geekosity stelt dat er gekeken wordt naar manieren om de twee franchises rond Spider-Man en de X-Men samen te brengen. Het zijn vroege gesprekken, maar de hoop is om Spider-Man nog breder in te zetten in het Marvel-universum.

In de comics werkt het personage al vaak samen met diverse andere helden van Marvel Comics, dus zo'n crossover klinkt zo gek nog niet.

Natuurlijk is daarmee niets definitief, maar de film Spider-Man: No Way Home maakt wel duidelijk dat de banden tussen Marvel Studios en Sony Pictures erg goed zijn. Hierin zien we niet alleen Doctor Strange verschijnen vanuit Marvel, maar ook Sony-personages als Doc Ock en Electro.

NieuwsFilm

meest populair