Joseph Gordon-Levitt over mogelijke terugkeer naar het DC-universum

Joseph Gordon-Levitt over mogelijke terugkeer naar het DC-universum

De acteur was in The Dark Knight te zien als een personage dat uiteindelijk Robin moest worden.

Joseph Gordon-Levitt liet in The Dark Knight Rises uit 2012 zien dat er nog plaats is voor een nieuw personage in het slot van een trilogie. We zagen Levitt als een Gotham City-politieagent genaamd John Blake, iemand die liet zien wat eerlijkheid en integriteit betekenen.

In de laatste momenten van de film zagen we dat zijn rol in eventuele vervolgen een stuk groter leek te worden. Er werd namelijk onthuld dat zijn echte naam Robin is en hij van Christian Bale's Bruce Wayne al het materiaal kreeg om de nieuwe held van Gotham te worden.

Maar zoals we allemaal weten, was The Dark Knight Rises de laatste film die Christopher Nolan zou regisseren voor het DC-universum van Warner Bros.

Rol in The Flash?
Onlangs werd bekend dat Zack Snyder, die na Nolan de Bat-franchise voor zijn rekening nam, had overwogen om Gordon-Levitt te casten als Batman in plaats van Ben Affleck. Recent werd Gordon-Levitt gevraagd hoe hij hier over dacht, en of hij zou overwegen om naast Affleck en Michael Keaton mee te doen in de multiversum-film The Flash. Gordon-Levitt had daar een grappig antwoord op:

"Als ik heel eerlijk ben, heb ik echt geen flauw idee waar je het allemaal over hebt."

Als we van dit antwoord uitgaan, lijkt het zeer onwaarschijnlijk dat we de acteur nog terug gaan zien in het DC-universum.

NieuwsFilm

meest populair