Deadpool werkt straks misschien wel samen met de Avengers

Deadpool werkt straks misschien wel samen met de Avengers

Marvel Studios zou grote plannen hebben.

Acteur Ryan Reynolds kreeg vragen over hoe hij het liefst zou willen debuteren in het Marvel Cinematic Universe. Zou hij dat willen met een solofilm, of toch in een team-up?

Sinds de overname van Fox door Disney, hopen Marvel-fans al op het moment dat de X-Men, Fantastic Four en daaraan gelieerde personages zich bij de Avengers kunnen voegen. Een daarvan is natuurlijk de Merc-with-a-Mouth, wiens franchise opnieuw gelanceerd werd in 2016.

Deadpool en de Avengers
Hoewel Deadpool een enorme schare fans heeft, is het maar de vraag hoe hij het beste zijn debuut kan maken in de franchise. Een solofilm, bijvoorbeeld Deadpool 3, dat volgend jaar opgenomen wordt, of toch maar een crossover met de Avengers.

Tijdens een interview met Comic Book, ging de acteur daar op in.

"Ik denk dat het beide kan. Ik geloof dat je altijd probeert de verwachtingen van mensen te overtreffen. En weet je, als ik eerlijk ben, zolang Disney ervoor open staat om iets wilds en afwijkends te doen, of Deadpool op uiteenlopende manieren toe te passen, dan vind ik het helemaal goed."

Eigenlijk lijkt dus alles wel mogelijk te zijn voor Reynolds. Eerder vertelde hij al dat hij de kans 70 procent schat, dat de opnames van de film volgend jaar starten.

NieuwsFilm

meest populair