'Stranger Things'-maker lijkt 'Deadpool 3' met Ryan Reynolds te gaan regisseren voor Marvel

'Stranger Things'-maker lijkt 'Deadpool 3' met Ryan Reynolds te gaan regisseren voor Marvel

Gaat de acteur een nieuwe samenwerking aan met zijn 'Free Guy'-regisseur?

Ryan Reynolds brengt Deadpool naar het Marvel Cinematic Universe. Brengt hij toevallig ook Shawn Levy, de regisseur met wie hij Free Guy heeft gemaakt, mee? Dat zou zomaar eens kunnen.

Shawn Levy (Night at the Museum, Real Steel) gaat mogelijk de regie van Deadpool 3 op zich nemen. De samenwerking met Ryan Reynolds voor Free Guy lijkt wederzijds uitstekend te zijn bevallen, want de filmmaker gaf in een interview met Inverse wel een heel opvallend antwoord toen hem werd gevraagd naar Deadpool 3.

"Ik ga deze vraag grotendeels proberen te ontwijken, wat op zichzelf misschien ook een antwoord zou kunnen zijn", antwoordde Levy namelijk cryptisch.

Hij vervolgt: "Ik kan in ieder geval wel zeggen dat ik een enorme fan ben van Deadpool. Ook ben ik een fan van het Marvel Cinematic Universe en de manier waarop uitblinkende filmmakers hun eigen stijl en visie binnen de grotere franchise kunnen laten doorschijnen".

Levy noemt als voorbeelden het werk van Taika Waititi (Thor: Ragnarok), Chloé Zhao (Eternals) en James Gunn (Guardians of the Galaxy).

"Dat zijn echte films die ook toevallig Marvel-films zijn", vervolgt de Stranger Things-producent.

Levy concludeert: "Ik steek alleen mijn hand op voor projecten waarvan ik weet dat ze bij mij passen, dus wie weet".

Hoewel we maar moeten wachten op een officiële aankondiging, lijkt het antwoord van Levy wel een duidelijke hint dat hij in ieder geval in gesprek is met Marvel.

NieuwsFilm

meest populair