Goed nieuws voor de 'Scorpion King'-reboot van Dwayne Johnson

Goed nieuws voor de 'Scorpion King'-reboot van Dwayne Johnson

Johnson is nauw betrokken bij de nieuwe versie van de film die hem beroemd maakte.

Vorig jaar kwam al de aankondiging van Dwayne Johnson dat hij meewerkt aan een reboot van de filmfranchise die hem beroemd maakte als acteur: The Scorpion King.

Een dik jaar later is er eindelijk een update over de status van die reboot. Tijdens een interview met Collider liet Johnsons maat en producent Hiram Garcia weten dat een eerste versie van het script klaarligt. Garcia zei er het volgende over:

"We hebben net de eerste versie van het script ontvangen en geven deze nu een poetsbeurt. Die hele wereld van de Mummy en Scorpion King is zo geliefd dat we er maar wat graag verhalen over willen blijven vertellen."

Straight Outta Egypt
Eerder werd al bekend dat scenarist Jonathan Herman, die voor zijn werk aan Straight Outta Compton een Oscarnominatie kreeg, het script van de Scorpion King-reboot schrijft. Het is daarbij de eerste van de Scorpion King-films sinds het origineel waar Johnson en zijn partners bij betrokken zijn. Eerdere vervolgen gingen direct naar dvd en worden genegeerd bij het maken van de reboot.

Johnson laat trouwens nog in het midden of hij ook in de reboot te zien zal zijn. Het is nog onduidelijk wanneer de film moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair