Met 4 nieuwe films was het een prima week op Disney+

Met 4 nieuwe films was het een prima week op Disney+

Het was weer behoorlijk prima!

Vandaag kijken we naar de vier nieuwe films die streamingdienst Disney+ aan zijn aanbod heeft toegevoegd. Daaronder bevindt zich een film van regisseur Ridley Scott en een drietal wat minder bekende films.

Breakthrough (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roxann Dawson | Cast: Rebecca Staab, Topher Grace, Chrissy Metz, Josh Lucas
Op zijn veertiende verdronk Smith in meer Sainte Louise en was hij bijna een half uur dood. 27 minuten lang werd er geprobeerd hem te reanimeren, maar zonder succes. Tot moeder Joyce de kamer in kwam en begon te bidden.

Club Dread (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jay Chandrasekhar | Cast: Elena Lyons, Dan Montgomery Jr., Tanja Reichert, Nat Faxon
Welkom op het eiland van Coconut Pete! ('s werelds meest losgeslagen vakantieoord). Wanneer de vakantiegangers te maken krijgen met een messentrekkende maniak, blijven de eerste moorden niet uit. Willen de overblijvers een kans maken, dan zullen ze terug moeten vechten. Bikini's, kokosnoten en lichaamsdelen vliegen door de lucht. Wie zal deze dolkomische slachting overleven?

The Counselor (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Michael Fassbender, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem
'The Counselor' gaat over een gerespecteerde advocaat (Fassbender) die denkt dat hij slim genoeg is om zich aan de drugshandel te wagen zonder in de criminaliteit te verzeilen. Maar de realiteit heeft hem al snel ongelijk als hij te maken krijgt met de criminelen Reiner (Bardem) en Westray (Pitt).

Black Widow (1987)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bob Rafelson | Cast: Debra Winger, Theresa Russell, Sami Frey, Dennis Hopper
Catherine Peterson voorziet in haar levensonderhoud door telkens opnieuw een rijke man te trouwen, die vervolgens te vermoorden om daarna de erfenis op te strijken. FBI-agente Alexandra Barnes is haar op het spoor, maar ook zij raakt in de ban van Catherines charmes.

NieuwsFilm

meest populair