Eindelijk zit er schot in die nieuwe 'Night at the Museum'-film

Eindelijk zit er schot in die nieuwe 'Night at the Museum'-film

De vervolgfilm komt naar Disney+.

Fans van Night at the Museum hebben iets om naar uit te kijken. Het productiebedrijf van Shawn Levy, 21 Laps Entertainment, komt namelijk met een nieuwe film in de franchise.

Hoewel het verhaal in live-action afgerond is, zetten Levy en 21 Laps het verhaal voort met een animatiefilm die ze maken voor Disney+. En het begint erop te lijken dat de boel gestaag doorgaat. Levy onthulde dat de film volgend jaar klaar moet zijn.

Volgend jaar te zien
"Hij is in productie. Productie en animatie is een heel ander proces. Ik werk er heel actief aan, en heb twee van de drie akten al gezien. Het is iets dat echt op zichzelf staat, maar tegelijk enorm, enorm trouw is aan het nalatenschap van de personages in die titel. Dus dat zal volgend jaar op Disney+ te zien zijn," aldus Levy.

De titel van het project is op dit moment Night At The Museum: Kahmunrah Rises Again. De film focust op de zoon van Larry Daley - de hoofdpersoon van de drie films tot nu toe. Zijn zoontje, Nick Daley, weet niet zeker of hij het werk van zijn vader moet overnemen of niet, als nachtwaker van het museum. Maar hij krijgt hulp van de memorabele bewoners van het museum en die brengen hem natuurlijk op andere gedachten!

De film heeft wat terugkerende personages. We weten tegelijk dat de casting anders is, want de oorspronkelijke acteurs keren niet terug.

NieuwsFilm

meest populair