Nicolas Hoult (X-Men) wordt Dracula's rechterhand in monsterfilm 'Renfield'

Nicolas Hoult (X-Men) wordt Dracula's rechterhand in monsterfilm 'Renfield'

De acteur heeft getekend voor de hoofdrol.

Nicolas Hoult, voornamelijk bekend als The Beast uit de X-Men-franchise, heeft de hoofdrol weten te scoren in Renfield. Wat kunnen we hier precies van verwachten?

Renfield is een monsterfilm van studio Universal en draait om Dracula's gelijknamige handlanger. Hoult, eveneens bekend van Mad Max: Fury Road, treedt nu dus in de voetsporen van onder meer acteur Tom Waits, die Renfield speelde in Francis Ford Coppola's Dracula'.

Cast & crew
De film wordt geregisseerd door Chris McKay, die recentelijk nog een andere alien/monster-film maakte voor Amazon Prime, namelijk The Tomorrow War met Chris Pratt.

Het verhaal is gebaseerd op een idee van Robert Kirkman, de bedenker van de populaire serie The Walking Dead. Renfield is een gestoorde man, die denkt de levensenergie te absorberen van dieren wanneer hij deze levend opeet. Wanneer hij Dracula ontmoet slaan de twee de handen in elkaar. De film zal zich in het heden afspelen.

Drukke agenda
Dit is echter niet het enige project waarvoor Hoult getekend heeft. Recentelijk werd de acteur namelijk eveneens gecast in de psychologische thriller The Menu van regisseur Mark Mylod. Hij zal gezelschap krijgen van o.a. Anya Taylor-Joy en Ralph Fiennes.

NieuwsFilm

meest populair