'Deadpool 3' moet volstrekt verrassen en anders worden

'Deadpool 3' moet volstrekt verrassen en anders worden

De Marvel-film moet niet worden wat je verwacht.

Ryan Reynolds heeft het druk met interviews op dit moment. Hij vertelde tijdens een nieuw gesprek dat hij heel graag wil dat Deadpool 3 enorm verrassend wordt. Hij wil iets onverwachts doen met het uiterst populaire personage.

Hoewel Deadpool 3 nog geen releasedatum heeft, is de film wel duidelijk onderweg. Wendy Molyneaux en Lizzie Molyneaux-Loeglin zijn bezig met het scenario. De film speelt zich ook af in het Marvel Cinematic Universe en de verwachting is dat het een R-Rated film wordt. De eerste in die wereld.

Heel anders
De film moet iets heel anders doen wat Reynolds betreft. De acteur werd allereerst gevraagd hoe hij zijn Marvel-debuut wil maken, in Deadpool 3 of in een andere film. De verwachting is namelijk dat zijn personage via het multiversum zijn debuut maakt.

"Ik denk dat ze allebei passend zouden zijn," begon de acteur die wel heel voorzichtig vertelde. "Ik denk dat je altijd mensen zou kunnen teleurstellen als het op hun verwachtingen aankomt rond dit personage."

Tegelijk heeft hij er wel vertrouwen in dat het goed gaat komen. "Zolang Disney ervoor open staat om iets behoorlijk wilds te doen, met de heel brede toepassingen van Deadpool, dan ben ik er helemaal voor. Ik denk dat het geweldig is."

NieuwsFilm

meest populair