Introduceert Marvel in 'Doctor Strange 2' een bizar zeemonster uit de 'Namor'-verhalen?

Introduceert Marvel in 'Doctor Strange 2' een bizar zeemonster uit de 'Namor'-verhalen?

Yenifer Molina lijkt een rol te hebben in de film.

De Britse actrice Yenifer Molina heeft een rol te pakken in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Dat valt te lezen op de bekende castingwebsite Mandy.

Op het profiel van Molina op de website, die alleen aangepast kan worden door managers, valt te lezen dat de actrice is gecast als het Marvel-personage Gargantos. Deze naam doet waarschijnlijk niet direct een belletje rinkelen, want dit zeemonster speelde slechts een paar keer een rol in de stripboeken.

Gargantos is een gigantische octopus en een hulpje van Naga, een bekende slechterik in de comics over Namor the Sub-Mariner (een populair personage dat geïntroduceerd lijkt te gaan worden in Black Panther: Wakanda Forever). Al met al betreft het waarschijnlijk gewoon een kleine rol.

Het kan ook zijn dat de makers de naam simpelweg gebruiken voor een ander personage. Het feit dat er een actrice voor is gecast, lijkt erop te duiden dat Gargantos iets meer moet worden dan een CGI-personage zonder tekst (anders had iemand van het stuntteam het monster wel tot leven kunnen brengen).

Eén ding is zeker: regisseur Sam Raimi (Spider-Man) en Marvel gaan flink uitpakken met deze film; een bizarre reis door het multiversum. Onderweg lijken Strange en zijn kompanen dus allerlei bijzondere figuren tegen te gaan komen, waaronder alternatieve versies van zichzelf en andere Marvel-helden.

Molina is een beginnende actrice die eerder kleine rolletjes speelde in Detective Pikachu en Tom and Jerry.

Foto verwijderd

NieuwsFilm

meest populair