'Guardians of the Galaxy Vol. 3' ligt eigenlijk al 3 jaar op de plank

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' ligt eigenlijk al 3 jaar op de plank

De volgende Guardians-film start dit jaar met de opnames.

In 2017 verscheen met Guardians of the Galaxy Vol. 2 het vervolg op het succesvolle eerste deel uit 2014. De filmreeks van regisseur James Gunn zou eigenlijk in 2020 voor een tweede terugkeren. Dit gebeurde niet door een tijdelijk vertrek van de regisseur bij Disney en Marvel Studios na ophef over oude tweets.

Gunn stortte zich al snel op The Suicide Squad en aansluitend de spin-off serie Peacemaker. In november is het tijd om terug te keren naar het Marvel Cinematic Universe om Guardians of the Galaxy Vol. 3 op te nemen.

Vol. 3 eigenlijk al drie jaar oud
De opnames voor Vol. 3 vinden plaats in Atlanta en Gunn gebruikt een script dat hij eigenlijk al drie jaar geleden afrondde.

"Het is eigenlijk al jaren klaar. Ik blijf met verschillende dingen spelen en dingen toevoegen," aldus Gunn tegenover Slashfilm. "Ik ben nu bezig met een nieuwere versie, maar het zijn echt kleine dingen in vergelijking met wat er al is. Het script is eigenlijk al drie jaar geleden opgeleverd."

In het derde deel keren namen als Chris Pratt als Peter Quill, Karen Gillan als Nebula, Bradley Cooper als Rocket Racoon, Dave Bautista als Drax, Vin Diesel als Groot en Pom Klementieff als Mantis terug. De film staat gepland voor 5 mei 2023.



NieuwsFilm

meest populair