Brute trailer 'Chucky' en hoe de serie aansluit op de 'Child's Play'-films

Brute trailer 'Chucky' en hoe de serie aansluit op de 'Child's Play'-films

Later dit jaar start het eerste seizoen met de moordpop.

In 1988 verscheen van bedenker Don Mancini de horrorfilm Child's Play waarin de Good Guy-pop tot leven komt en onder de naam Chucky heel wat slachtoffers maakt. Na zes wisselende vervolgen verscheen in 2019 de magere reboot en nu is het tijd voor de tv-serie Chucky.

Gisteren zag je de trailer voor Chucky mogelijk al op SerieTotaal voorbijkomen. Daarin zie je dat Chucky op een rommelmarkt wordt opgepikt en vervolgens de nodige slachtoffers maakt onder feestende tieners en hun ouders.

Waar past de serie in de franchise?
Tijdens Comic Con heeft actrice Fiona Dourif aangegeven dat de serie verder gaat waar Cult of Chucky uit 2017 eindigde. "De serie Chucky gaat verder nadat Nica, Chucky en Tiffany het gekkenhuis hebben verlaten. En ze zullen een geweldige tijd meemaken," aldus Dourif.

Hieronder zie je de trailer voor Chucky. De serie start op 12 oktober op de zender Syfy en er verschijnen tien afleveringen.


In Chucky keert de ouderwetse Chucky-pop terug via een uitverkoop. Een idyllische Amerikaanse stad stort in chaos als een reeks verschrikkelijke moorden de hypocrisie en geheimen van de stad blootleggen.

NieuwsFilm

meest populair