Marvel Studios geeft ook 'Blade' aan zeer onbekend regisseur

Marvel Studios geeft ook 'Blade' aan zeer onbekend regisseur

Marvel opnieuw in zee met onbekende filmmaker.

Alweer twee jaar geleden tijdens San Diego Comic-Con kondigde Marvel Studios-baas Kevin Feige aan dat ook Blade naar het Marvel Cinematic Universe zou gaan komen. Acteur Mahershala Ali werd onthuld als de titelheld.

Recent werd duidelijk dat de film is uitgesteld van oktober 2022 naar oktober 2023 en dat komt waarschijnlijk door de gevolgen van de pandemie. Nu is duidelijk met welke regisseur Marvel Studios in zee wil.

Onbekend regisseur voor Blade
Deadline meldt dat Marvel Studios de klus wil geven aan Bassam Tariq, vooral bekend van zijn recente film Mogul Mowgli met Riz Ahmed (Venom). Hij zou een van de eerste films in Phase 5 van het Marvel Cinematic Universe moeten regisseren. Tariq is de zoveelste onbekende regisseur die zijn tanden mag zetten in een productie van Marvel Studios.

Volgens Deadline zouden Feige en Ali tientallen kandidaten hebben gesproken. Eerder werd er nog gezocht na een schrijver/regisseur voor de film, maar even geleden werd Stacy Osei-Kuffour aangetrokken om het script te schrijven.

Blade volgt de half mens / half vampier Eric Brooks die ook wel bekend staat als een "daywalker". Hij werd half vampier doordat zijn moeder tijdens de zwangerschap werd gebeten. Blade is opgegroeid tot een vampierjager, uit op wraak voor z'n moeder.

NieuwsFilm

meest populair