Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 The Magnificent Seven (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antoine Fuqua | Cast: Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, e.a.
Als een bloeddorstige magnaat een klein mijnstadje bedreigt, formeert een laconieke premiejager op verzoek van de wanhopige inwoners een oppositie van gevaarlijke mannen met unieke vaardigheden om hem uit de weg te ruimen. Een gewelddadige confrontatie volgt, waarbij er meer dan alleen geld op het spel staat.

#2 Bon Bini Holland 2 (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Karthaus | Cast: Jandino Asporaat, Liliana de Vries, Steef de Bot, e.a.
Robertico staat op het punt om zijn vriendin Noella ten huwelijk te vragen op Curaçao. Maar dan kondigt zij ineens aan een relatiepauze in te willen lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en reist Noella daarom achterna naar Nederland. Robertico wordt geholpen door zijn grofgebekte tante Judeska en zijn vrienden om deze missie tot een succes te maken. Maar net als altijd, gaat er natuurlijk weer van alles mis.

#3 Fear Street Part Three: 1666 (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Leigh Janiak | Cast: Kiana Madeira, Ashley Zuckerman, Gillian Jacobs, e.a.
Deena komt terecht in het jaar 1666. Daar blijkt de bevolking van de plek die eeuwen later bekend zal staan als Shadyside in de ban van een hysterische heksenjacht, waarvan de gevolgen tot op heden merkbaar zijn. In dat jaar ontdekt Deena de waarheid over Sarah Fier. In 1994 en 1978 vechten de vrienden voor hun leven en voor de toekomst van Shadyside.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair