Fan van 'Spider-Man'? Dan hebben we heel goed nieuws voor je

Fan van 'Spider-Man'? Dan hebben we heel goed nieuws voor je

Acteur Tom Holland zou mogelijk nog een trilogie maken.

Acteur Tom Holland keert in december terug als Spider-Man in No Way Home. En hoewel zijn personage dus geen manier heeft om naar huis terug te keren, heeft de acteur een vrij permanent thuis gevonden in het Marvel Cinematic Universe.

Volgens Mikey Sutton van Geekosity is de acteur in gesprek met Marvel Studios en Sony Pictures om nog eens een trilogie te maken.

Nieuwe beleid
Sutton legt uit dat Marvel Studios tegenwoordig een nieuw beleid heeft rond het maken van meerdere films rond een personage. "Ze willen acteurs niet meer vastleggen voor een boel projecten. Op die manier voorkomen ze talent aan boord te hebben dat er niet wil zijn".

Mocht Holland tekenen voor nog wat meer films, gaat het om ten minste twee aanvullende MCU-verschijningen, schrijft Sutton. De projecten zijn bovendien geen onderdeel van Sony's Marvel-films, wat betekent dat daar mogelijk ook wat meer te regelen valt.

Tom Holland is nu vijf keer te zien geweest als Spider-Man en keert straks nog terug voor No Way Home, zijn zesde film als het personage. Duidelijk is voor de acteur dat hij sowieso nog wel even door wil.

NieuwsFilm

meest populair