Michelle Yeoh over de 'Avatar'-vervolgen waarin ze een belangrijke rol krijgt

Michelle Yeoh over de 'Avatar'-vervolgen waarin ze een belangrijke rol krijgt

De actrice spreekt over haar motivatie om voor de films te tekenen.

Actrice Michelle Yeoh stond echt te springen om te tekenen voor James Camerons Avatar-vervolgen. De actrice wilde echt dolgraag tekenen en deed dat dus ook zo'n beetje meteen toen ze die kans kreeg.

Avatar was toen het in 2009 uitkwam een gigantische hit. De film speelde zich af in een compleet nieuwe wereld, die volledig uitgewerkt leek te zijn. Jarenlang werkte Cameron vervolgens aan een viertal vervolgen, waarbij hij ook grote delen onder water wil gaan opnemen.

Meteen 'ja' zeggen
Er is op dit moment maar weinig bekend over de vervolgen, al is bekend dat het er vier worden. En we weten dat Jake en Neytiri een gezin hebben als we de draad oppikken. Een nieuwe bedreiging brengt hen naar de oceanen van Pandora, waar ze nieuwe Na'vi zullen leren kennen.

Yeoh liet tijdens een nieuw interview weten dat ze enorm uitkeek naar de mogelijkheid om deze rol te spelen:

"Ik zei tegen James: 'Ik weet niet waarom ik hier zit. Maar ik wil het omdat je een genie bent en ik je grootste fan ben. Ik bedoel, ik zou je koffiedame zijn. Ik zou hier gewoon kunnen gaan zitten en naar je kunnen staren', omdat hij echt een genie is. Hij heeft van die buitengewone werelden bedacht en het houdt maar niet op. Je zit daar vol verbijstering te luisteren en hij is heel open en deelt alles, wat het leven zo makkelijk maakt."

NieuwsFilm

meest populair