3 dikke aanraders die nu gewoon op Amazon Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Amazon Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Palm Springs (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Max Barbakow | Cast: Andy Samberg, Cristin Milioti, Peter Gallagher, e.a.
Nyles, die een zorgenloos leven leidt, zit vast in een tijdlus en wordt daardoor elke morgen opnieuw wakker in Palm Springs op de trouwdag van vage kennissen. Zijn leven verandert wanneer Sarah, het onwillige bruidsmeisje, in dezelfde tijdlus belandt. Dit levert een ingewikkelde situatie op, want ze kunnen niet ontsnappen aan de locatie, zichzelf en elkaar. Dan kun je elkaar maar beter goed leren kennen.

The Peanut Butter Falcon (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tyler Nilson | Cast: Shia LaBeouf, Zack Gottsagen, Dakota Johhnson, e.a.

Zak, een jongen met het syndroom van Down, woont in een verpleeghuis en droomt ervan professioneel worstelaar te worden. Hij is vastberaden om de worstelschool van zijn grote held Salt Water Redneck op te zoeken en vlucht daarom uit het tehuis. Onderweg komt hij Tyler, een voortvluchtende krabbenvisser die het aan de stok heeft gekregen met zijn concurrenten, tegen. Hij besluit Zak te gaan helpen en zo ontstaat een ongewoon bondgenootschap.

Beautiful Boy (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Felix van Groeningen | Cast: Steve Carell, Timothée Chalamet, Maura Tierney, e.a.
Wanneer journalist David Sheff erachter komt dat zijn achttienjarige zoon Nic verslaafd is geraakt aan de extreem destructieve drug crystal meth, stort zich leven in. Hij begrijpt er gewoon niets van, want Nic is een getalenteerde, slimme en sportieve gast met een veelbelovende toekomst. Sheff doet daarom alles wat in zijn macht ligt om hem te helpen, maar het afkicken is een zwaar proces dat impact blijkt te hebben op het gehele gezin.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair