Terugkeer Kathryn Hahn als Agatha Harkness in Marvel Cinematic Universe nu officieel bevestigd

Terugkeer Kathryn Hahn als Agatha Harkness in Marvel Cinematic Universe nu officieel bevestigd

Fans willen graag meer zien van de gemene heks.

Kathryn Hahn's Agatha Harkness blijft aan elk slecht touwtje trekken in het Marvel Cinematic Universe. Volgens Kevin Feige, de grote baas van de studio, gaat het niet lang duren voordat de hondjesdodende heks weer te zien zal zijn in een nieuwe film of serie.

Bekijk de afbeelding
Kevin Feige heeft bevestigd dat het avontuur van Agatha Harkness nog niet is afgelopen na WandaVision. Aan het eind van die serie veranderde Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) Harkness terug in haar bemoeizuchtige buurvrouw Agnes, het alterego waarmee ze het perfecte sitcomleven van de Scarlet Witch wist binnen te dringen en te manipuleren.

"Op een dag. Vrij binnenkort", reageert Feige in een interview met Rotten Tomatoes wanneer hem wordt gevraagd of we Kathryn Hahn ooit nog terug gaan zien in zijn superheldenuniversum. Dat is dus een positief bericht voor de fans van de actrice en haar personage (en dat zijn er een hoop).

De producent zegt verder: "Kathryn zal eerst in de tweede Knives Out-film te zien zijn en daarna misschien in een aantal andere dingen. Maar binnen het Marvel Cinematic Universe kan haar terugkeer niet snel genoeg komen. Laten we het daarop houden".


Toevallige casting
In het interview herhaalt Feige nog eens hoe zijn team überhaupt bij Hahn terecht is gekomen.

"Iedereen hier bij Marvel is fan van Kathryn. Ze kwam langs voor een algemene meeting en toevallig waren we toen net bezig met het casten van Agatha Harkness. We konden niet geloven dat we niet eerder aan haar hadden gedacht", legt hij uit.

Waar en wanneer?
Doctor Strange in the Multiverse of Madness lijkt een logisch moment te zijn voor een terugkeer, omdat deze film direct aansluit op WandaVision en Olsen daar een grote rol in speelt. Een andere mogelijkheid zou de Fantastic Four-reboot zijn waar Marvel aan werkt. In de comics heeft Harkness namelijk ook enige connecties met die personages.

NieuwsFilm

meest populair