Florence Pugh hoopt dat 'Black Widow 2' er komt

Florence Pugh hoopt dat 'Black Widow 2' er komt

Pugh's personage Yelena Belova zal eerst nog haar opwachting maken in de serie Hawkeye.

Als je Black Widow hebt gezien, zul je het er waarschijnlijk mee eens zijn dat Florence Pugh als Yelena Belova een van de hoogtepunten is van de film. En gezien het einde van de film lijkt het er sterk op dat we de actrice en het personage vaker terug gaan zien de komende jaren.

Afgelopen weekend vierde Pugh de release van Black Widow door haar stuntteam te erkennen voor al hun harde harde werk. En daarbij liet ze ook duidelijk blijken dat ze hoopt terug te keren als het personage, dat mogelijk officieel de nieuwe Black Widow is.

Meer Yelena?
Check hieronder de Instagram-post van Pugh, waarop we de actrice samen met haar stuntvrouw Kelle McAllister een sprong zien oefenen:



Tussen de tekst die onder de video staat valt op dat Pugh behoorlijk hoopvol is dat we meer van haar personage gaan zien in de toekomst:

"Ik kijk ernaar uit om meer met je samen te werken en samen meer messen in kartonnen dozen te gooien, op verleidelijke wijze te poseren en te blijven leren van je. Dank je 'bunny', je bent een legende."

We weten overigens al dat Yelena Belova haar opwachting zal maken in de Disney+-serie Hawkeye, dus het kan ook zijn dat Pugh verwijst naar dat project. Het kan echter ook gaan over een tweede Black Widow, waarin Yelena centraal staat...

NieuwsFilm

meest populair