Trailer 'Queenpins': Kristen Bell gaat los als groot oplichter

Trailer 'Queenpins': Kristen Bell gaat los als groot oplichter

Misdaadkomedie met ook Kirby Howell-Baptiste, Paul Walter Hauser, Vince Vaughn en Bebe Rexha.

De meeste mensen kennen actrice Kristen Bell waarschijnlijk van haar rol als Veronica Mars uit de gelijknamige misdaadserie. Ook spreekt ze de stem in van Anna in de verschillende producties in de Frozen-franchise van Disney.

Binnenkort is ze te zien in een misdaadkomedie, namelijk Queenpins van het regieduo Aron Gaudet en Gita Pullapilly. Ze zal er overigens niet alleen voor staan, aangezien er ook rollen zijn voor onder meer Kirby Howell-Baptiste, Paul Walter Hauser, Vince Vaughn en Bebe Rexha.

Eerste trailer Queenpins
Hieronder zie je via STX Films de eerste trailer voor Queenpins. De komedie moet op 10 september in de States in de bioscopen verschijnen, een paar weken eerder - op 26 augustus - zou de Nederlandse première er al zijn.



Queenpins is geïnspireerd op ware gebeurtenissen. We zien de verveelde en gefrustreerde huisvrouw Connie (Bell) en haar beste vriendin JoJo (Howell-Baptiste), een vlogger met dromen. Ze maken er een hobby van om veel te verdienen aan de bekende coupons.

Hun samenwerking leidt tot een grootse oplichting waarbij ze $40 miljoen los weten te peuteren. Maar het succes heeft ook een keerzijde.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair