Megan Fox feliciteert haar ex met zijn nieuwe vriendin en krijgt storm van kritiek te verduren

Megan Fox feliciteert haar ex met zijn nieuwe vriendin en krijgt storm van kritiek te verduren

Er is niks mis met het bericht van de actrice en dat laat Brian Austin Green ook weten.

Transformers-actrice Megan Fox heeft al een tijdje een nieuwe relatie met rapper Machine Gun Kelly. Haar ex, Brian Austin Green, heeft nu ook weer een nieuwe vriendin en kan zijn geluk zo te zien niet op. Fox wilde hem feliciteren maar dit vond niet iedereen even gepast.

Green deelde namelijk een foto op zijn Instagram-pagina waarop hij zoenend te zien is met de bekende danseres Sharna Burgess, Daarbij stond de volgende tekst: ''Het is alweer een hele lange tijd geleden dat ik met iemand was waarmee ik mijn leven wil delen''.

Burgess reageerde hierop: ''Ik zou het met niemand anders willen delen. Ik hou van jou''. Fox was ook blij voor haar ex. Zij schreef: ''Ik ben dankbaar voor Sharna'' maar dit werd haar lang niet door iedereen in dank afgenomen...



Kritiek
Zo lieten sommige mensen weten het bericht van Fox kleinzielig te vinden en dat haar reactie niet erg gemeend lijkt te zijn. Niemand minder dan Green zelf kwam voor haar op.

De twee bekendheden waren meer dan 12 jaar samen en hebben ook drie zonen. Volgens Green hebben ze nog een goede band en bedoelt Fox dan ook niks vervelends: ''Megan en ik kunnen het nog prima met elkaar vinden. We doen absoluut niet vervelend naar elkaar toe. We werken allebei keihard en doen onze uiterste best voor onze kinderen''.

NieuwsFilm

meest populair