Zack Snyder's nieuwe Netflix-film 'Rebel Moon' begon als 'Star Wars'-spin-off

Zack Snyder's nieuwe Netflix-film 'Rebel Moon' begon als 'Star Wars'-spin-off

Dit is het verhaal van Rebel Moon.

Zack Snyder heeft zijn volgende project voor Netflix onthuld: een sci-fi film met de titel Rebel Moon. Het lijkt erop dat de regisseur daar zijn nieuwe thuis gevonden heeft en vandaag krijgen we nieuwe details over het project.

Snyder maakte met Army of the Dead zijn eerste project voor Netflix. Zijn bedoeling is om heel wat meer films te maken voor de streamingdienst, waar Rebel Moon de eerstvolgende is. Een project waar hij weer heel wat creatieve vrijheid in krijgt.

Wat is Rebel Moon?
We horen via The Hollywood Reporter dat de volgende film van Snyder draait om een vredige kolonie aan de rand van het melkwegstelsel. De kolonie wordt bedreigd met oorlog van de legers van de tirannieke regent Balisarius, en de enige hoop van de kolonie is dat een jonge vrouw met een mysterieus verleden, die door de planeet gestuurd is naar buurplaneten, erin slaagt legers te verzamelen.

Interessant is dat deze film verbonden is aan de geruchten die we in 2012 hoorden. Toen zou Snyder aan een Star Wars spin-off werken. De regisseur ontkende die verhalen meteen, en volgens The Hollywood Reporter had het een duistere en volwassenere versie van het merk moeten worden.

"Dit ben ik, opgroeiend als Akira Kurosawa-fan, als Star Wars-fan. Het is mijn liefde voor sci-fi en een groot avontuur. Mijn hoop is dat dit ook een groot project kan worden, een franchise en een universum dat uitgebouwd kan worden," aldus Snyder.

NieuwsFilm

meest populair