Trailer 'Jurassic Hunt': zo slecht dat het leuk wordt?

Trailer 'Jurassic Hunt': zo slecht dat het leuk wordt?

Nee, niet een volgende Jurassic World...

Om de zoveel jaar krijgen we wel een grote bioscoopfilm te zien waar dino's in voorkomen. Denk dan uiteraard vooral aan de huidige Jurassic World-films. Voor de thuismarkt worden er echter veel meer gemaakt.

Vaak zijn deze films niet al te best. Het verhaal is vaak flinterdun, het acteerwerk bedenkelijk en de visuele effecten zijn eigenlijk altijd erg dunnetjes. Dit geldt ook voor het aanstaande Jurassic Hunt van Lionsgate Movies.

Trailer voor Jurassic Hunt
De kans is groot dat je na het zien van onderstaande trailer al voldoende hebt gezien en juist daarom willen we je hem niet onthouden. Hieronder zie je de beelden uit Jurassic Hunt met namen als Tarkan Dospil, Courtney Loggins en Ruben Pia. Vanaf 24 augustus te huur in de States.


De synopsis voor Jurassic Hunt
De omschrijving van Lionsgate voor de film: In deze bloedstollende sci-fi-thriller voegt de vrouwelijke avonturier Parker zich bij een groep mannelijke trofeejagers in een afgelegen natuurpark. Hun doel: genetisch nagemaakte dinosaurussen slachten voor sport met geweren, pijlen en granaten.

Nadat hun gids is gedood door roofvogels, probeert het team te ontsnappen uit het park, maar de jagers worden al snel de prooien. Erger nog, de manager van het park verdenkt Parker ervan een spion te zijn en stuurt een moordcommando achter haar aan. Deze strijd staat op het punt primitief te worden!

NieuwsFilm

meest populair