Zo rijk is acteur Dwayne Johnson uit 'Fast & Furious' en 'Jumanji'

Zo rijk is acteur Dwayne Johnson uit 'Fast & Furious' en 'Jumanji'

The Rock is de best betaalde acteur in Hollywood.

Al jaren is hij één van de grootste namen in Hollywood: Dwayne Johnson a.k.a. The Rock. De 1 meter en 96 centimeter grote spiebundel worstelde voor de WWE net als zijn vader en werd wereldberoemd in eigen land.

Daarna zocht hij wereldfaam en die kreeg hij als acteur. Hij speelde in het begin rollen in films als The Mummy Returns (2001), The Scorpion King (2002) en Be Cool (2005).

Vanaf 2010 ging het snel en wist hij in steeds grote kaskrakers te spelen, zoals Fast Five (2011), San Andreas (2015) en Jumanji: Welcome to the Jungle (2017).

Wat is het vermogen van Dwayne Johnson?
Er zijn meerdere websites online die kijken naar het vermogen van de Hollywood-grootheden. Het vermogen van The Rock wordt geschat op 320 miljoen dollar tot misschien 400 miljoen dollar. En de meeste dollars verdiende de afgelopen jaren. Zo wordt zijn inkomen van 1 juni 2018 tot 1 juni 2019 op 90 miljoen geschat.

Naast dat Johnson een enorm sportdier is en graag in films speelt, is hij ook veel met zijn gezin te zien op bijvoorbeeld Instagram. Hij heeft drie dochters en is getrouwd met zijn tweede vrouw Lauren Hashian.

Dit jaar zien we The Rock nog in de films Jungle Cruise en Red Notice en daarna duikt hij op in Black Adam en spreekt hij Krypto the Superdog in voor de animatiefilm DC League of Super-Pets.

NieuwsFilm

meest populair