Marvel-actrice in strak jurkje met flinke uitsnede

Marvel-actrice in strak jurkje met flinke uitsnede

Actrice Hailee Steinfeld ziet er weer prachtig uit.

De in Tarzana, Los Angeles geboren celeb Hailee Steinfeld lijkt het goed voor elkaar te hebben. Naast actrice is ze zangeres en ze heeft ook nog eens een goed bezochte Instagram-pagina waarop ze regelmatig prima kiekjes met haar volgers deelt.

Hailee lijkt zich op het acteervlak niet al te druk te maken. Ze heeft haar vaste rol als Emily Dickinson in de succesvolle Apple TV+ serie Dickinson en ze zal later dit jaar debuteren als Kate Bishop in het Marvel Cinematic Universe. Ze gaat in Hawkeye hoogstwaarschijnlijk het stokje overnemen van het titelpersonage van Jeremy Renner.

En er komt nog meer Marvel met Hailee aan. Ze is volgend jaar namelijk opnieuw te horen als Gwen Stacey in de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse 2. Deze moet in oktober 2022 op het witte doek verschijnen. Verder is haar IMDb-pagina leeg wat betreft aankomende projecten.

In strak rood op Insta
Op een nieuwe foto op Instagram zien we Hailee in een wel erg strak rood jurkje met een flinke uitsnede. Ze noemt het zelf "vintage". Dat kan natuurlijk ook. Wil je even kijken? Dan klik je op onderstaande link.


Zien hoe de 24 jarige Hailee eruit ziet in haar rode jurkje? Check de foto dan op haar Instagram-pagina!


Meer mooie celebs zien? Recent zagen we de bloedhete Gaby Blaaser in bikini met tijgerprint en de zwoele Vanessa Hudgens met inkijk in een flink laag jurkje.

NieuwsFilm

meest populair